381. Dressing !

Walk-in-closet_stylizimo
Organizing_walk-in-closet
Walkincloset

parfume_tray

Walk-in-closet1

Dat ik een dressing zou hebben in ons nieuwe huis stond al vast voor we zelfs een huis hadden gekocht, denk ik. 🙂 Momenteel prop ik alles nog in een veel te kleine kleerkast, mijn schoenen staan overal en nergens, mijn handtassen zitten samen gepakt in een koffer, om over mijn juwelen nog maar te zwijgen. Een dressing dus. Nog een prioriteit, naast alle andere. Je hoort mij (en vooral het lief) al komen. ‘T mag niet te veel kosten, want renoveren kost geld. Heel veel geld. Zeker als je een halve ruïne koopt. 🙂

We hebben nog geen kinderen, dus hebben we ook nog enkele kamers over. 1 Daarvan palm ik dus in. Daarnaast wilde ik vooral een open, maar super georganiseerde dressing. En als een geschenk uit de hemel kwam plots dit schitterende voorbeeld uit de (blog)lucht gevallen. Stylizmo toverde deze schitterende walk-in-closet tevoorschijn en dit allemaal met Ikea materiaal! Dus: schoon, organised en on a budget! Mission accomplished!

Liefs

Eliza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...