416. IKEA Challenge !

IKEA_post1

IKEA_post 1_2
Toen het lief en ik een jaar geleden starten met PROJECT’1(4) had ik eigenlijk al een vrij duidelijke visie over hoe alles eruit zou gaan zien. Een onderdeel van die duidelijke visie was uiteraard een dressing. Een kamer die eigenlijk een kast is. Lucky me, want toevallig was er een kamer naast onze badkamer waar we nog niet echt een bestemming voor hadden. Welkom walk-in closet! 🙂

Ik schuimde pinterest af naar inspiratie voor die kamer en geleidelijk aan kwam ik zo tot een afgetekend beeld van hoe ik het wilde. Geen grootsheid en overvloed, maar to the point. Handig, betaalbaar en liefst met een Scandinavische twist. Toen IKEA van die plannen hoorde konden ze zich helemaal in dat verhaal vinden en enkele dagen later vond ik een hele leuk mail in mijn mailbox. IKEA wilde mij graag uitdagen, ik mocht mijn dressing realiseren, maar dit enkel met IKEA spullen! Van lamp tot rek, van spiegel tot tapijt. Feest ten huize ergenstussenin, van een spannende uitdaging gesproken!

Dus zul je heel wat IKEA en dressing stuff zien opduiken op ergenstussenin de komende dagen en weken. Ik zal proberen stap voor stap te tonen hoe ik alles uitwerk en welk IKEA gerief ik gebruik. Als jullie gaandeweg vragen hebben of als jullie meer info over iets willen, geef me dan gerust een seintje!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...