415. badkamers !

BADKAMERINSPIRATIE5badkamerinspiratie1badkamerinspiratie2badkamerinspiratie3

Momenteel wordt er keihard aan onze badkamer gewerkt. Die moest eigenlijk al even af zijn, maar door omstandigheden liepen we wat vertraging op. Zoals vaak het geval is in een verbouwing. Klagen mag ik niet doen, want uiteindelijk zijn we pas in februari gestart met het effectieve (herop)bouwen en normaal gezien kunnen we er volgende week onze eerste nacht doorbrengen. Je kunt je echt niet voorstellen hoe blij ik zal zijn als ik kan starten met poetsen. Echt waar! Lachwekkend niet? Als je je huis bijna een jaar als bouwwerf er hebt zien bijliggen dan verlang je echt om het eens “proper” te zien.

Dus nog een paar dagjes en dan sla ik aan het poetsen. Ondertussen kunnen we samen al wegdromen bij deze badkamerjuweeltjes. Voor welke zouden jullie onmiddellijk tekenen? Ikzelf vind een badkamer met mooi uitzicht op de natuur geweldig. Bij ons was dat technisch gezien niet haalbaar, maar als we ooit nog eens verhuizen (en dat zal niet voor binnenkort zijn!!!) dan wil ik zeker een groot raam in de badkamer. Daarnaast waren metro tegels ook een echte must voor mij. Die hangen ondertussen wel al tegen de muur. Die mooie witte rechthoekige tegeltjes, zo simpel, maar zo schoon! Ik ben er nog steeds verliefd op! Wat zouden jullie aan jullie badkamer willen veranderen? Of wat zouden jullie niet meer willen missen?

Veel liefs,
uw cleanfreak,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...