391. Coolwood!

collage

norway2

Zoals jullie al weten bracht ik vorig weekend een bezoekje aan SFEER en dat was weer heel gezellig! Ik ontdekte heel wat toffe merken en nieuwe technieken. Het lief is soms wat minder fan, aangezien ik dan meestal weer iets aan onze bouw wil veranderen. “Zouden we dan toch niet voor een natuurstenen-werkblad gaan??”. Hij hield zijn hart al vast denk ik! 🙂 Gelukkig was dat deze keer niet echt het geval. SFEER heeft een sterke focus op interieur, dus niet de bouw op zich, maar de invulling ervan. En voor die invulling kun je al eens gemakkelijker van gedacht veranderen hé. Ik bedoel, je hoeft geen muren te slopen of deuren te verplaatsen.

Ik kan niet al die toffe merken die ik ontdekte, aan jullie voorstellen, maar ik wilde er toch eentje uitpikken. CoolwoodEen leuke naam, een tof product en gezellige mannen. Coolwood is een fonkelnieuwe Belgische webshop die betaalbaar design wil aanbieden. En alles op de webshop is gemaakt uit hout! Van muurdeco tot zonnebrillen. De focus op ‘betaalbaar’ is voor de oprichters Hakim en broer Niels zeer belangrijk. Coolwood wil dezelfde originaliteit en duurzaamheid bieden maar aan een eerlijkere prijs. En daar ben ik alleen maar blij om! 🙂

coolwood

Eigenlijk zijn allemaal spullen die ik graag in huis zou hebben, hout is dan ook een heel dankbaar product. Ook bij PROJECT'(1)4 gaan we heel veel hout gebruiken! Welke Coolwood items dan toch mijn lichte voorkeur hebben? Sowieso de houten dierenkoppen, de olifant of het rendier bijvoorbeeld vind ik helemaal geweldig! Daarnaast ben ik fan van de Soyuz chair! Mooie stof, licht hout en strak design. Kortom een knappe stoel. Tenslotte wil ik deze zomer echt zo’n houten zonnebril op mijn neus. Die worden trouwens gemaakt van gerecycleerde skateboards! Hoe cool is dat? 🙂 

Wil je zelf iets aanschaffen, dan heb ik nog enkele tips! Coolwood vind je dit weekend nog op SFEER en daar geven ze 10% korting op de hele collectie en 20% op alle verlichting! Kun je niet naar SFEER, dan kun je ook nog deelnemen aan de wedstrijd op hun facebookpagina!

Veel liefs en een fijn weekend!!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...