399. Binnenkijken bij een Deense architect!

Mikkel1 mikkel2 mikkel3mikkel6mikkel5mikkel7mikkel8mikkel9 Vandaag kijken we opnieuw binnen in een schitterende woning. Ditmaal in eentje van een Deense architect. Wat valt op? Opnieuw veel wit. Ik kan er dan ook echt geen genoeg van krijgen. Een cleane witte basis met zorgvuldig uitgekozen en kleurrijke accesoires zijn voor mij de ideale combinatie voor een fris en hedendaags interieur. Deze woning vertaalt dat helemaal. Daarnaast ben ik ook gek op de IKEA houders om je foto’s in te zetten (foto 1). Het geeft je echt super veel mogelijkheden en je kan je combinaties heel gemakkelijk aanpassen. Zoals jullie weten kozen het lief en ik ook voor een zwarte keuken. Het idee van zwarte deurtjes waar je ook op kunt tekenen en schrijven zoals hier vind ik ook echt top! Mooi uitgewerkt! Ook de schoenen opbergen op een plank boven de deuren in de gang vind ik goed gevonden. Meestal is dat toch een verloren ruimte, dat wordt hier goed ingevuld. Momenteel ben ik nog  op zoek naar stoelen om bij onze HAY Copenhague tafel te plaatsen. De rode stoel in de laatste foto benaderd goed wat ik zou willen. Als jullie dus ideetjes hebben over waar ik zulke stoelen kan kopen of welk merk ze in zijn collectie heeft, please let me now! Dank bij voorbaat!! 🙂 Veel liefs, E.   Foto’s door Mikkel Adsbol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...