620. String Grid give-away!

Dat ik al langer fan ben van String, dat wisten trouwe volgers al. Het lief en ik spaarden een tijdje tot we ons droomrek in de woonruimte konden realiseren. Toen de mannen van Torp het hier kwamen installeren was ik door het dolle heen. Het rek lijkt wel voor ons gemaakt. Toen ik Lucet’s kamer ging inrichten was een String pocket dan ook een van de eerste zaken die ik aanschafte. De String systemen zijn super handig, zijn niet eisend in een ruimte en laten me vooral toe zoveel te stylen als ik maar wil. Potjes eens verzetten, cactusje toevoegen, glaasjes weg. Heerlijk hoe je keer op keer een nieuwe sfeer kunt creëren!

Meet the Grids!

Begin 2017 lanceerde String de Grids! In oorsprong een wandorganiser waar je verschillende bakjes kunt aanhangen, super handig in je bureau of keuken bijvoorbeeld. Maar je kunt de bakjes ook afzonderlijk krijgen om aan een ander String rek te hangen bijvoorbeeld. Geweldig vind ik ze! En uiteraard is Nordic Living een van de eerste shops in België die ze aanbiedt en het wordt nog leuker! Ik mag er twee weggeven! Ik geef er eentje weg op de blog en eentje op instagram. Wil je dus dubbel zoveel kans maken? Dan doe je gewoon hier en op Instagram mee!

 

Hoe kun je hier winnen? 

Heel simpel! Vertel me in een reactie hieronder waar je winkel van Nordic Living in Vlaanderen terug vindt! Veel succes! Winnaars worden bekend gemaakt op Facebook op vrijdag!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
79 comments Add yours
 1. WAUWIE!! Leuke give-away!!
  Mijn speurneus bracht met bij het volgend adres: hartje Diest tegenover de kerk (Grote Markt 5).

 2. Nordic Living kan je terugvinden in Diest!!!
  Als interieuraddict hoop ik zo hard String de Grids te kunnen toevoegen aan ons huis!

 3. DIEST (en ik kan het weten 😉 )
  Het lief en mezelf wonen namelijk 154 km van Diest! Ik ben een grooooooteeeeeeeeeeeeee fan van Scandinavisch wonen ( met een vintage tintje erbij) en ben dus gek op deze winkel… maar aangezien het lief zo ver niet wilt rijden om geld te spenderen, had ik begin maart de ideale oplossing, een weekendje Hasselt en intussen eens gestopt in Diest 🙂

 4. Hey hey!! Zalige winkel ( en dito webshop ) is terug te vinden in Diest!!
  Zalige collecties en prachtige meubelen!!!
  De moeite om anderhalf uur voor in de auto te zitten !!

 5. Wat een leuke give away! De winkel ligt in Diest. Een String Grid zou ideaal zijn om de bureauruimte in onze pas verbouwde woning aan te kleden. Aangezien ik daar de komende maanden heel wat tijd zal doorbrengen voor het schrijven van mijn doctoraat, zou dit niet enkel een mooie maar ook heel praktische aanvulling voor onze bureauruimte zijn. 🙂

 6. O oh ooooh! Wat zou dit leuk staan in ons nieuwe huis… De super leuke Nordic Living winkel is te vinden in Diest! Duimpjes omhoog zegt onze kleine Andres, deze willen we wel graag winnen!

 7. De winkel ligt in Diest…veel te ver van ons huisje dus:(! Gelukkig bestaat er ook een online ‘oplossing’. De string Grid zou een perfecte aanvulling op mijn koffiehoekje zijn;)

  vele groetjes,

  Lut

 8. HUIS 5 Grote Markt 5 3290 Diest: ook ik leg al lang maandelijks iets opzij om ooit dat mooie Stringrek in de living te kunnen plaatsen; de wandorganizer zou al een beetje van die droom inlossen! 🙂

 9. Hey hey! Na lang zoeken winkel gevonden in… Diest! Er mogen er gerust nog enkele bij komen! Groetjes

 10. Grote Markt 5 in Diest
  Wij zijn ook nog volop aan het sparen voor ons string wandrek.
  Deze give away kan een leuke start zijn , zou ideaal zijn voor in onze keuken !

 11. Hey Eliza,

  De winkel is gelegen in Diest.
  Na enkele jaren verbouwen is het sinds een jaartje tijd voor de inrichting van mijn huisje wat meer op punt te stellen. Eindelijk! Helaas is het financieel niet altijd even makkelijk… Deze give away zou me dus fantastisch uitkomen, daar een meubeltje van String al even op mn verlanglijstje staat! 🙂

  Groetjes
  En proficiat met de geboorte van Lucet! Geniet ervan!
  Hanne

 12. De geweldige shop ligt in Diest! Ben er vorige week nog geweest om wat leuke spullen te kopen voor onze babykamer.
  Deze string zou mooi passen in onze Nordic ingerichte babykamer 😉 !

 13. In Diest, topwinkel! Je komt er nooit zonder iets buiten ?
  Wij sparen nog voor een mooie livingtafel van daar.
  De string wandrek zou ook in ons interieur passen.
  Dus hopen maar….

 14. Diest it is! ?
  Wij zijn hier dol op de Grids en zien tal van mogelijkheden om het dé blikvanger van ons interieur te laten worden tijdens het kraambezoek dat ons de komende maanden te wachten staat! Thumbs up!

 15. De winkel is te vinden in Diest. Dit rek zou ge-wel-dig passen in mijn bureau die een work in progress is, fingers crossed!

 16. Woow, dit zou ook geweldig staan in ons nieuwe huis of op de babykamer van ons eerste kindje (verwacht in september).
  We verhuizen en zullen ouders worden in dezelfde maand.. Momenteel dus niet zo veel tijd om leuke gadgets uit te kiezen..

  De winkel is in Diest!

  Groetjes Nele

 17. Op de Grote Markt 5 in Diest! Ik weet alvast waar naartoe volgend weekend: dikke liefde voor alles wat Scandinavisch is!

 18. In Diest! Er nog nooit geraakt, maar gelukkig is er de webshop om te watertanden voor al dat moois dat ze verkopen ?

 19. Hij is in Diest !

  Ben al beginnen dromen waar ik de organiser zou ophangen :-))

  Fingers crossed baby!

  Groetekes,

  Nathalie (Tattelie)
  xxx

 20. Nieuwe winkel met toffe spullen ontdekt dankzij jou blog! De winkel bevindt zich in Diest aan de kerk en ze hebben ook een webshop.

 21. In Diest, jammer dat het zo ver is. Je hebt me op ideeën gebracht met je artikel. Ik ben nog op zoek naar een oplossing voor een wand in mijn living. Dit systeem biedt veel mogelijkheden. Iets om over na te denken!

 22. Je kan Nordic Living shoppen in Huis 5 in Diest! Al sparend voor mijn eerste eigen plekje eens ik uit huis ga eind dit jaar zou dit rekje een hele mooie start zijn!

 23. De winkel is in Diest! Ook hier grote String-fans. Ik ben het bureau van mijn 8 jarige tekenfanaat aan het inrichten en de grid zou perfect hangen naast zijn bureau om zijn tekeningen aan te hangen en allerhande knutselgerief te organiseren! Wat een leuke give-away!!

 24. Ooooooh, hier snuisteren we vaak op de webshop! In Diest zijn we nog niet geraakt voor de winkel, maar het staat in mijn lijstje om te shoppen in Vlaanderen, #roadtripalert ! 😀
  Fingers crossed real hard on this one….

 25. In Diest is de winkel te vinden. Ik doe niet onmiddellijk mee voor mezelf, maar zou het graag cadeau doen aan één van mijn dochters. Zou ik er dan nog een wedstrijdje moeten van maken ?? Want één grid en twee dochters…

 26. Het plan is om eens een uitstapje te maken naar de winkel in Diest, want ik zit te vaak te watertanden bij de webshop 😉

 27. In Diest! Waar mijn nichtje ook werkt, ik moet eens dringend gaan lunchen en over de middag wat gaan shoppen met haar in Nordic Living… 🙂

 28. In Diest… Ik loop er regelmatig eens binnen, op 10 minuutjes van bij ons. Je ziet, ook aan de andere kant van het land word je gevolgd… Al ben ik ook grote fan van je hometown!

 29. In Diest, supermooie winkel trouwens! Speciaal eens omgereden om te bezoeken en erg onder de indruk! Supermooie give away, i hope i win!

 30. Ik waag ook eens mijn kans voor deze mooie, leuke giveaway! Dat rekje zou perfect in onze badkamer passen!

  Huis 5 in Diest! ❤ Gevaarlijk dichtbij Tienen waar ik woon. ?

 31. In Diest, heel ver van WVL 😉 Maar gelukkig ken ik hier ondertussen al een paar adresjes waar ze stukken uit de nieuwe collecties verkopen 🙂

 32. In Diest, en wat een zalige winkel!! Heb al heel vaak zitten rondkijken op de webshop :-).
  En wat een leuke give away, deze string grid zou supermooi staan in m’n vernieuwde bureau. 🙂

 33. Prachtig, zo’n string grid! Nordic Living heeft heel mooie spulletjes die helemaal in mijn interieur passen :-)! De winkel vind je in Diest.

 34. … zou het Diest zijn? 😉
  Nog nooit tot daar geraakt… Tip: open er beter eentje openen in Negenduust. Die zou het zeker goed doen.
  Liefs,
  Tine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *