449. ik heb jullie hulp nodig!

imageedit_21_5918443709 imageedit_23_6779895093imageedit_19_7433978348Afgelopen zaterdag trok ik naar Nederland, Utrecht meerbepaald. Ik was er uitgenodigd op een blogevent voor interieurbloggers. Mijn Hollandse collega’s en ik waren te gast bij FonQ en samen kregen we heel wat blog- en trendtips. Onder andere Kirsten Jassies gaf een super interessante lezing! Ook een stylingworkshop, door Zuiver, stond op onze planning. De eerste foto hier is trouwens mijn stylingresultaat! Het werd een intensieve, maar super boeiende dag. Kennis maken met de interieurbloggers van over de grens was voor mij echt verrijkend. We worstelen met dezelfde vragen en problemen en dat brengt altijd hele leuke babbels op gang.

Na het event had ik nog enkele uren naar huis te rijden en 1001 ideëen flitsten door mijn hoofd. Leuke nieuwe samenwerkingen, nieuwe rubrieken, toffe beelden. Dat heb je wel na zo’n dag, een echte inspiratierush. De adrenaline flitst door je lijf waardoor je op de een of andere manier ook verlamd. Te veel ideëen, te veel info. Dus ik schreef alles op en liet het rusten. Voor ik nu alles ga uitwerken wil ik ook eens jullie mening: wat vinden jullie leuk op de blog? Waar willen jullie meer of minder van? Wat inspireert jullie? Waar zou je graag meer over weten? Het zou me een groot plezier doen van jullie eens te horen waarom jullie de blog lezen! 

Alvast een dikke dankjewel op voorhand,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
14 comments Add yours
 1. Ik volg je nog niet heel lang, maar begon je alvast te volgen om je vlotte pen en goede smaak. Misschien zou het leuk zijn – zoals Dafne aanhaalde – dat je wat meer vertelt over jouw verbouwingen? Sowieso dat we daar heel veel kunnen uit leren!
  Alvast bedankt voor je super interessante blog 🙂 benieuwd wat de toekomst zal brengen!

 2. Hoi,

  Hier die dame die dat witte tafeltje van je pikte 🙂
  Ik heb je niet echt gesproken, maar wat goed dat je al direct met de tips aan de slag bent gegaan.
  Ook ik had 1001 ideeën, nu weer kunst omdat vast te houden.
  Goed dat je om feedback vraagt.

  Groetjes,
  Suzanne (&suus)

  1. Bedankt voor je leuke reactie! Inderdaad, nu een kwestie van volhouden en uitvoeren he! Niet altijd gemakkelijk! Je hebt echt een super leuke blog! Keel up te good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *