collage1collage3collage2collage8

Juij!! De Sint is terug naar Spanje, dus dat wil zeggen Kerstboom-tijd! Ik denk dat ik niks gezelliger vindt dan een kerstboom in huis hebben. De lekkere geur (want ja ik zet een echte!) de lichtjes, de pakjes onderaan. Ik hou er van. Deze keer had ik wel wat moeite om die lelijke voet weg te stoppen. Het is een afgezaagde kerstboom, dus die kon niet echt in een pot. Ik heb er een speciale voet voor, maar ook die is niet van de mooiste. Oplossing? Valse cadeautjes en enkele mooie stoffen zakken en klaar is kees! Simpel, mooi en vooral helemaal niet duur! Ik gebruik die tassen trouwens echt voor alles: om mee te nemen naar het werk, om boodschappen te doen en nu zelfs onder mijn kerstboom!

collage5 collage7 Voor de kerstboomversiering zelf gebruikte ik voornamelijk wit en hout gewoon omdat ik daar zin in had. 🙂 De meeste deco werd gemaakt uit porselein of glas of hout. Zo van dat plastiekerig gedoe (is dat een woord?) daar hou ik niet van. Geef mij maar echte en pure materialen. Het geheel wisselde ik af met heel wat lichtjes en enkele pastelkleurige slingers. Voor meer van dat moois of wat inspiratie kijk je best eens hier.

Om af te sluiten nog een kleine verrassing voor jullie. Ik zou vanaf vandaag graag starten met het gebruiken van korte filmpjes op de blog. Ongeveer 1 keer per maand wil ik jullie aan de hand van een filmpje meenemen bij de dingen waar ik mee bezig ben. Hieronder vinden jullie het eerste!! Ssssspannnend! Laat me zeker weten wat je ervan vindt en of je er graag meer van wil hebben hier!!!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...