imageedit_5_3755420465zebra_gm8zebra_gm7zebra5zebra_gm6

De laatste vrijdag voor Kerst en zoals beloofd heb ik een nieuwe super leuke wedstrijd voor jullie! Een prachtig product dat ik vorig jaar op een beurs ontdekte. Kennen jullie Groovy Magnets al? Magnetisch behangpapier met een prachtige print. Mooi in al zijn eenvoud.

Aan de voorzijde van ons huis heeft het lief zijn bureau’s. Die zijn mooi, maar misten een ‘eye-catcher’. Toen ik Groovy Magnets leerde kennen was dat meteen grote liefde. En ook het lief was direct fan. Na wat discussie over welk dier we het mooist vonden werd deze zebra ons nieuwe huisdier. 1 Strookje behangpapier veranderd echt de hele sfeer van je kamer! En niet alleen een bureau kun je er mee opfleuren hoor! Al eens aan je keuken of kinderkamer gedacht?

Heel leuk zijn ook de magneten, het alfabet bijvoorbeeld waarmee je hele leuke dingen kunnen ‘schrijven’ en ook de tangram set waar we ondertussen talloze figuurtjes mee maakten op onze frigo. Bovendien zit alles nog eens heel mooi verpakt. En als er nu iets is waar ik een zwak voor heb dan is het een mooie verpakking. 🙂

Dusssss, wil jij graag een rol van dit mooie magnetische behangpapier winnen? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel me welke ruimte je zou opfleuren met deze prijs! De winnaar krijgt een rol (t.w.v. €75), met dier naar keuze, thuisgestuurd! Ik maak de winnaar bekend op Kerstmis! Succes!

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...