blogpost_slaapkamer10blogpost_slaapkamer5blogpost_slaapkamer6

Ik heb een schoonbroer die ook blogt. Als Tjoolaard van dienst schuimt hij voor zijn blog de hele wereld af. Thuis is hij tussen het reizen en het werken door en desondanks het feit dat hij niet veel energie steekt in de aankleding ervan hecht hij er wel belang aan. Ergenstussenin to the rescue!

De reisblogger gaat op voyage en de interieurblogger richt zijn huis in. “Zou dat niet cool zijn”, dacht ik plots? Om het haalbaar te houden koos ik er 1 kamer uit, de slaapkamer. Vooral omdat ik die ook echt een beetje triest vond. Weinig licht, donkere kleuren, een lelijke tegelvloer en een mix van allerlei meubilair en attributen door elkaar. Echt geen zicht!

blogpost_slaapkamer4blogpost_slaapkamer8

Dus mailde ik enkele van mijn favoriete merken met de vraag of ze zin hadden om mee te doen. En zonder aarzelen stemde ze allen in. De foto’s van Niel zijn slaapkamer moeten toch echt overtuigend geweest zijn! 🙂 Levis zorgde voor een nieuwe kleur op de muren, Lamett zorgde voor een warme klik-vinyl op de vloer en IKEA voor de rest. Met deze combo kon niks nog stuk. In amper 12u klaarden mijn fantastische lief en ik de klus. De hele kamer van onder tot boven geschilderd, gevloerd en gestyled. Ik was apetrots, wat je zelf doet, doe je echt beter.

blogpost_slaapkamer7blogpost_slaapkamer15
Vandaag deel ik de eerste foto’s volgende week volgen er nog wat en geef ik ook wat uitleg over wat ik precies gebruikte en hoe ik te werk ging. Misschien zijn er slaapkamers die ook wel wat extra aandacht kunnen gebruiken? 🙂

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...