giveawaybliss1 giveawaybliss2

> > > > DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN < < < <

“De laatste zullen de eerste zijn”. Vandaag geef ik jullie een laatste verjaardagscadeau! De laatste maar zeker niet de minste! Dankzij mijn favoriete Belgische webshop: BLISS maak je vandaag kans op twee schitterende prijzen!

Goede vriendin Aurélie startte Bliss in december van 2014. Ze is dus eigenlijk nog een groentje, maar kan zich ondertussen al meten met de groten. Ze heeft ondertussen een internationaal publiek die van overal in de wereld online haar winkeltje bezoeken.  Bij Bliss vind je alles om het thuis gezellig aan te kleden en ook voor je kleine spruit heeft de webshop alles in huis. Dit alles in die mooie monochrome Scandinavische stijl! Feest!

Vandaag maak je kans op een Bliss-pakket. Dat bevat de super mooie ‘diamond’ theelichthouder van House Doctor en het nog mooiere dennendekentje van Fine Little Day. Die dekentjes zijn bedoelt voor de mini’s onder ons, maar eerlijk? Eigenlijk wil ik er zelf ook eentje! 🙂

 

Hoe kun je winnen?

Bliss verdeelt heel wat toffe merken! Breng de webshop een bezoekje en laat mij hieronder weten welk merk jij het leukst vindt. Een overzicht vind je hier.

 

Heel veel succes! De winnaar vind je morgen op de facebookpagina van de blog!

Eliza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...