levisgiveaway1levisgiveaway2

 

>>>> DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN <<<<

Hieperdepiep! Vandaag exact drie jaar geleden duwde ik op een knop en daar stond ie, mijn blog. Ik zat gespannen naar mijn laptop te kijken alsof dé wereld plots voorgoed zou gaan veranderen. Dat deed het niet, toch niet meteen. Geleidelijk aan veranderde mijn wereld wel door die blog. Door jullie. Zoals je gisteren kon lezen wil ik jullie daarom ook bedanken. Gisteren maakte je kans op duo-tickets voor SFEER, vandaag zijn de klussers aan de beurt.

Ons huis is nu bijna af. Enkel nog binnendeuren en een likje verf ontbreken. Voor ons is het nu even goed zoals het is, maar toch kan wat verf echt een wereld van verschil betekenen. Dus zullen we deze zomer waarschijnlijk wel aan het schilderen gaan. Een kleur creëert sfeer, kan zelfs je gemoedstoestand beïnvloeden. Dus ben je zelf de kleur in woonkamer of slaapkamer beu? Of heb je gewoon nood aan een nieuw tintje? Dan heb ik dé oplossing voor jou want vandaag kunnen 5 lezers 2 x 2,5 L Levis Ambiance verf winnen! Levis, omdat het gewoon mijn favoriet is. Het lief en ik hebben al vaak een goedkopere huismerkverf geprobeerd, maar hoe je het ook draait of keert een Levis verf biedt een veel betere kwaliteit. Je hebt er ook vaak minder van nodig, wat dat prijsverschil ook relatief maakt.

 

Hoe kun je de verf winnen?

Laat me hieronder weten welke ruimte je zou aanpakken met de verf. Morgen maak ik de winnaars bekend op de facebookpagina! Veel succes!

 

happyfriday

 

TROUWENS, ook op mijn instagram account @elizadewaele kun je een fantastische prijs winnen! Namelijk een pakket schitterende lakens van Happy Friday! Neem ook zeker daar een kijkje!

Veel liefs en voor heel veel succes!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...