sfeer1

> > > > DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN < < < <

Toen ik vroeger klein was was 23 september altijd een moeilijke nacht. Kriebels. Vlinders. Een beestenboel in mijn buik. Zou iedereen eraan gedacht hebben? Zou ik leuke pakjes krijgen? Zou iedereen in de klas mijn appelcake lekker vinden? Mijn verjaardag bezorgde me elk jaar opnieuw stress. Vraag me niet hoe dat is gegroeid, maar het was zo. Mijn moeder herinnert me er nu nog steeds aan, hoe vervelend ik toen kon zijn.

Morgen is mijn blog jarig en ook dat vind ik best speciaal. Een moment om even, stiekem, trots op mezelf te zijn. Wat enkele jaren terug een idee, een droom, een ambitie was is nu keiharde realiteit. En wat ben ik blij dat ik toen ben gesprongen. De blog bracht mij op zoveel leuke plekken en door de blog leerde ik nog meer boeiende mensen kennen. Maar boven alles leerde de blog mij anders naar de wereld kijken. En daar ben ik ongelofelijk dankbaar om. Dankzij ergenstussenin ontwikkelde ik mijn passies. Groeide ik als mens, schrijver en vormgever.

Uiteraard kan ik schrijven wat ik wil, als jullie er niks aan hebben is het ook voor mij veel minder leuk. Dus ook jou wil ik oprecht bedanken. Voor de kritische noot, de boeiende vraag en de supporterende schouderklop. Dankjewel voor elke blijk van waardering. In welke vorm dan ook. Merci.

 

sfeer2

 

Ook mijn partners, de mensen en bedrijven waar ik mee samen werk zijn en blijven geweldig. Door hun doorgedreven geloof in de blog kan ik vandaag en morgen en overmorgen ook jou bedanken. Zij zorgen ervoor dat ik ter ere van mijn derde verjaardag drie dagen aan een stuk elke dag fantastische prijzen mag weggeven.

Vandaag starten we met een give-away die ondertussen uitgroeide tot een traditie. Naar goede gewoonte probeer ik jullie elk jaar te verwennen met tickets voor de beste interieurbeurzen in België. Uiteraard mag SFEER niet aan dat lijstje ontbreken! De beurs in Gent sla ik geen enkel jaar over, omdat ze me steeds hopen inspiratie brengt, maar ook een super gezellig dagje uit betekent. Dit jaar organiseert de beurs trouwens enkele super interessante workshops! Ze zijn gratis,maar hebben een gelimiteerd aantal deelnemers. Snel zijn is dus de boodschap!Ik mag vandaag, een dag voor mijn verjaardag, vijf lezers gelukkig maken met een duo-ticket voor SFEER.

 

Hoe maak je kans?

Neem een kijkje op de website van SFEER en vertel mij hieronder rond welke 2 hoofdthema’s de beurs dit jaar werkt! De winnaars worden morgenochtend bekend gemaakt op de facebookpagina van de blog! Toi, toi, toi!

 

Tot morgen,voor een nieuwe, super leuke give-away!
Morgen kun je trouwens zowel op de blog als op Instagram fantastische prijzen winnen! Hou ze dus allebei in de gaten!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...