UMDLB2UMDLB5UMDLB7UMDLB14

Vorige week kon je hier mijn verslag over onze roadtrip in Pas-de-Calais lezen. Ik beloofde jullie toen ook enkele B&B’s te tonen waar wij verbleven. Vandaag is de eerste aan de beurt. Iedereen is nu toch in vakantiestemming en wie weet wil je er wel nog even tussenuit? Op amper twee uurtjes rijden vind je dit droomadresje: un matin dans les bois. En geloof me als ik zeg: droomadresje, dan zeg ik: droomadresje! Het lief en ik hebben helemaal geen plannen om te trouwen, maar daar zag ik het volledig gebeuren! 🙂

 

UMDLB4UMDLB3UMDLB9

 

Un matin dans les bois ligt verscholen tussen bos en veld dicht bij Montreuill. Dat maakt het ook zo idyllisch. Je leeft er middenin de natuur. Je hebt er ook vanuit elke kamer een prachtig zicht op de omgeving. De kamers bevinden zich in de voormalige stallen die Marine en haar man helemaal zelf renoveerden tot deze juweeltjes. De gastvrouw heeft een fascinatie voor de natuur en zijn dieren en vernoemde dan ook elke kamer naar een bekende ornitholoog.

UMDLB10UMDLB13UMDLB12UMDLB6UMDLB11

Naast al dat moois staat ’s morgens een heel vers ontbijt op je te wachten. ’s Avonds kun je richting Montreuill rijden voor een diner of je kunt gebruik maken van de keuken op het domein en zelf iets in elkaar mixen. Perfect als je je even helemaal wil terug trekken! Verder kun je zalig ontspannen vanuit de zetel aan de ‘point de vue’, de hangstoelen in het bos of aan het zwembad in de prachtige tuin. Je waant er je in de zevende hemel, want je hoort er helemaal niks. Even die Iphone’s uit en gewoon genieten! Een aanrader eerste klas!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...