kamerplant2kamerplant3 kamerplant4kamerplant1kamerplant5

Kamerplanten zijn hot. Vetplanten, cactussen, Instagram en Pinterest staan er vol van. Logisch ook, ze kunnen de sfeer in een kamer zo bepalen. Vandaag selecteerde ik voor jullie 3 hippe plantjes die bovendien allemaal heel gemakkelijk te onderhouden zijn. Ik heb namelijk wel groene vingers, maar kamerplanten moeten tegen een stootje kunnen. Tegen droge lucht in de winter, tegen de zon in de zomer. En ja soms gaan we eens op reis, dus even zonder water dat moet ook lukken toch?

De tabaksplant, aloe vera en de sanseveria hebben het allemaal. Mooi, eenvoudig en gemakkelijk. Een terracotta potje maakt het geheel compleet.  Welke vind jij de mooiste? Zelf kan ik moeilijk kiezen. Hebben jullie al een van deze trendy kamerplanten in de woonkamer staan?

Liefs,

E.

beelden: the decandance project designsponge domaine – happy interior – the vow – gadens 4 youdomaine kinfolk unduetre ilaria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...