wtk1 wtk4wtk2 wtk3

Washi tape is echt wel mijn ontdekking geweest het voorbije jaar. Je kunt er zoveel toffe dingen mee creëeren, Pinterest staat er vol van. Bij ons hangt in de living een rendier uit tape en met kerst had ik er een kerstboom. Uiteraard leent deze techniek zich ook uitstekend om er de kinderkamer mee te pimpen. Goedkoop, leuk en gemakkelijk om nu en dan eens te veranderen.

De washi tape projectjes gaan van super easy naar heel erg ambitieus. Van een leuk huisje of kasteel tot gewoon een hele muur in een patroontje stoppen. Jij kiest zelf de moeilijkheidsgraad. De boom hierboven vind ik ook geweldig. Je kunt de stam ook wat langer maken en vervolgens gebruiken als groeimeter.

Zijn jullie thuis al aan de slag gegaan met de tapes? Alle resultaten zijn zeker welkom! Mail ze door of deel ze op de facebookpagina, zo kan iedereen inspiratie opdoen!

Veel liefs,

E.
Beelden: 1) troteon blogspot // 2) pinterest // 3) apartmenttherapy // 4) magic miller // 5)  homefornowblog // 6, 7 & 8) Pinterest //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...