604. Winter in de slaapkamer met Mette Ditmer!

Ondertussen zijn de feestdagen weer voorbij. Altijd als ik alle kerstdeco en lichtjes opnieuw heb opgeborgen voelt mijn huis een beetje kaal aan. Dit terwijl januari en februari vaak heel donkere en kill maanden zijn, tijd dus voor gezelligheid binnen. En die gezelligheid dat neem ik heel ruim. Die vind je bij ons in de leefruimte, maar zeker ook in de slaapkamer, want wat is er nu gezelliger dan een knusse slaapkamer met satijnzachte lakens en warme plaids om op een druilerige ochtend of regenachtige zondagmiddag te vertoeven?

Een winter slaapkamer, tips & trics:
  1. kies voor hele zachte,warme lakens en leg een leuke plaid op bed
  2. overlaad het bed met kussens, ook al vind meneer het zinloos om ze altijd van het bed te nemen
  3. leg eens een tapijtje in de kamer, dat zorgt voor een instant warm gevoel
  4. zet eens wat groen op de kamer! Eucalyptus is momenteel heel erg hot en is nog eens goed voor de ademhaling ook!
  5. (geur)kaarsen kunnen ook, maar dan vooral overdag! Val vooral niet in slaap als je niet zeker alle kaarsen hebt uitgeblazen
  6. Investeer in zachte en comfortabele home wear, ongelofelijk hoe gezellig ik alles vind als ik mijn lievelings home-outfit aan heb! 🙂
  7. Ook een zachte matrasbeschermer kan wonderen doen!

Mette Ditmer & Smartsleeve

Mette Ditmer is hier al meer dan eens aan bod gekomen en ik blijf echt die-hard fan! Scandinavisch, van super goede kwaliteit en vrij betaalbaar. Een topcombo. Ik heb er al een tapijtje van in onze woonkamer en ook de handdoeken zijn een aanrader! Nu schafte ik me dus lakens, een plaid en een prachtige toiletzak van het merk aan. En zoals ik verwacht had zijn de lakens zaaaaaalig zacht!

We hadden al even een nieuw bed, maar investeerden nog niet in een matrasbeschermer. Ondertussen hebben we een Smartsleeve aangeschaft! Een matrasbeschermer die een luchtlaag heeft tussen twee textiellagen, wat zorgt voor nog meer comfort. Vooral leuk dat er 5 types bestaan elk met hun eigen functie. Wij gingen voor de Sleep Relaxed met lavendelgeur voor een betere en diepere slaap! Binnenkort een full report, we zijn benieuwd!

Hoe gaan jullie de winter te lijf in huis?

Liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...