bisbeurs1

Het wordt stilaan een traditie. Tickets weggeven voor woonbeurzen. Ik slenter er zelf graag rond en denk dat jullie dat ook graag doen. Bovendien deden het lief en ik heel veel ideetjes op op beurzen toen we nog aan het renoveren waren. De BIS beurs was het mooiste voorbeeld. Kleiner dan Batibouw en daardoor voor mij veel overzichtelijker en toegankelijker. Een must visit dus als je met bouw- of verbouwplannen zit.

Deze keer mag ik echt heel wat lezers plezier doen. Ik mag namelijk 20 DUOTICKETS weggeven (twv. 400 eur)! Feest!

bisbeurs2

Daarbovenop kun je ook mij een bezoekje komen brengen op de beurs. Parketspecialist Lamett huurde mij namelijk in voor de herinrichting van hun stand én om interieuradvies te geven op de beurs! Iedereen kan dus langskomen op de stand (hal 6 stand 6142) voor een half uur gratis interieuradvies! Concreet ben ik volgende momenten aanwezig:

– zat 03/10 – zon 04/10: 12u-18u
– don 08/10: 14u-18u
– vrij 09/10 (Nacht van Bis): 14u-21u
– zat 10/11: 11u-16u30
– zon 11/10: 12u-18u

Breng gerust foto’s mee! Ik hoop jullie allemaal massaal te mogen ontmoeten. Ook voor een leuke babbel over interieur of bloggen of over koetjes en kalfjes ben je meer dan welkom!

bisbeurs3
Maar wat moet je nu doen om zo’n duo-ticket te winnen?
1) Laat hieronder het antwoord achter op de volgende vraag: “wat is het thema van de architectuur wedstrijd van BIS dit jaar?”
2) vertel me waarom je graag tickets wil winnen.

Veel succes!

E.

PS: op de site van Lamett vind je ook een inspiratieblog terug die ik voor hen schrijf. Neem zeker eens een kijkje, want ik ben er best wel trots op!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...