blisspopupgent_1bliss14blisspopupgent_2bliss13blisspopupgent_3blisspopupgent_4blisspopupgent_6blisspopupgent_10blisspopupgent_8blisspopupgent_5

Vorig jaar in oktober had een vriendin van mij een idee. Een goed idee. Een webshop, misschien een pop-up & Scandinavisch dat ook. Heel wat doorzettingsvermogen en goede smaak later is Aurelie aan haar vierde pop-up toe! In minder dan 1 jaar had ze al pop-ups in Brugge, Antwerpen, Knokke en deze keer dus in Gent. Keer op keer slaagt ze erin haar typische Bliss vibe neer te poten en deze keer deed ze dat echt in stijl. Het pand waar de vierde pop-up zijn onderdak heeft is er eentje om vingers bij af te likken.

blisspopupgent_9blisspopupgent_7

Ook het assortiment blijft uitbreiden. Naast heel wat moois voor kids en vette deco wil Aurelie nu ook graag wat klein meubilair aan de collectie toevoegen. En ik kan dat natuurlijk alleen maar toejuichen! Meubilair wil ook zeggen meer plaats, maar geen nood de blonde-boss werkt al aan een nieuw plan!

De Bliss pop-up kun je bezoeken tot december, maar u weze gewaarschuwd, uw portefeuille zal u niet dankbaar zijn. 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...