tijdschriftenopbergen2tijdschriftenopbergen1tijdschriftenopbergen4 tijdschriftenopbergen5

Mooie boeken, tijdschriften, ik heb er iets mee. Vooral als het lief en ik op vakantie gaan nemen we meestal altijd de tijd om eens op ons gemak een boekhandel binnen te lopen. Fijn is dat. De laatste tijd koop ik ook steeds vaker online. En ook dat vind ik heel gemakkelijk. Maar na een tijdje verzamelt een mens dus ook wel wat. Wegdoen doe ik zeker niet, want ze zijn vaak een bron van inspiratie. En vele van de magazines verdienen een mooi plaatsje. Vandaar vandaag wat inspiratie om die juweeltjes mooi op te bergen.

 

tijdschriftenopbergen3

 

Persoonlijk vind ik ze allemaal geweldig. Vooral het idee met de ladder en de kledinghanger. Binnenkort ga ik behangen en schilderen om ons kleinste kamertje helemaal in te richten en dan ik zeker en vast met één van deze ideetjes aan de slag. Full report hebben jullie dus nog te goed!

Welk ideetje is jullie favoriet? Of hebben jullie nog andere tips om tijdschriften om te bergen? Laat me dat dan zeker weten!!

Veel liefs,

E.

 

beelden: interieurtips.eu, interiorjunkie.nl, ollieandsebshaus.co.uk, roomed.nl, stripesandwalls.nl, theglitterguide.tumblr.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...