annaetmaman annaetmaman2 annaetmaman4 annamaman5
Het was alweer even geleden dat ik nog eens iets rond kids & die lieve mama’ schreef. Bij deze wil ik dat weer dubbel en dik goed maken. En omdat de Sint dit weekend door ’t land trekt geef ik zelfs een super toffe prijs weg! Lees dus snel snel verder!

In november kreeg ik een mailtje rond de lancering van een nieuw online adresje. Anna et Maman is sinds jaar en de dag dé shopstop voor aanstaande mama’s in Roeselare. Van geboortekaartjes tot hebbedingetjes, leuke deco en geweldige personaliseerbare sweaters en pyjama’s. Sinds vorige maand kun je al dat moois nu ook gewoon vanuit de zetel bestellen. Geweldig nieuws toch?!

annaetmaman3

Alles werd met zorg uitgekozen en gedrenkt in een sausje van fabness & glitter. Ook de prijs die ik mag weggeven past onder die noemer. Ik mag namelijk één mama blij maken met een kader met quote naar keuze. Kiezen kan uit de ‘BLOOM’, ‘IT’S A GIRL’ of de IT’S A BOY’ quotes. Ik vind ze zo leuk dat ik het bijna spijtig ga vinden dat ik nog geen mini-me heb. 🙂

Wat moet je doen om kans te maken? 
Like de facebookpagina van de blog.
Like de facebookpagina van Anna et Maman.
Vertel me hieronder welk kader jij graag wil winnen en waarom.

Lekker simpel dus!

De winnaar maak ik bekend op 6 december! Veel succes allemaal!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...