642. KABINE, wat meer tekst en uitleg.

     

KABINE is een feit.

Oef. ’t Is eruit. Eindelijk kan ik gewoon tonen en vertellen waar ik mee bezig ben. KABINE is en wordt het grootste en meest zotte project  waar ik ook aan ben begonnen. En wees gerust ik heb me in de afgelopen paar maanden al vaak afgevraagd waar ik in godsnaam aan begonnen ben, maar eenmaal je de beslissing hebt genomen voel je ook dat er geen weg terug meer is. Mama zijn en ondernemen is niet de meest gemakkelijke en evidente keuze, maar ik voel wel dat het de juiste is.

Wat mag je verwachten?

Wat meer over KABINE nu. Met KABINE wil ik een plek creëren waar interieur en babyspullen samenkomen. Verwacht een conceptstore waar de hele familie zijn ding kan doen. Van geboortelijstjes, tot leuke interieur-accesoires, hippe cadeautjes en toffe hebbedingen. En omdat het lief vond dat de mannen in een conceptstore vaak vergeten worden voorzien we ook voor hen heel wat leuks! En dan is er ook nog KANTINE, onze brunchbar!

Maar omdat de winkel een plek krijgt in een nieuwbouw pand hebben we wel nog even werk om dat helemaal in te richten. Gelukkig kunnen alle curieuzeneuzen wel al vanaf 16 oktober (dat is dus binnen een paar dagen!) terecht op onze webshop! De webshop biedt een voorsmaakje van wat de uiteindelijk winkel te bieden zal hebben. KABINE Koksijde hopen we te openen in het vroege voorjaar van 2018.

Geboortelijstjes?

Zoals je kon lezen willen we met KABINE ook inzetten op geboortelijstjes. In mijne côté, de Westkust, vind je namelijk nog maar heel weinig echte babyzaken. Laat staan babyzaken die een hip en tof aanbod hebben. Dat kon ik ook zelf ervaren toen ik vorig jaar zwanger was en op zoek ging naar toffe babyspullen. Verwacht geen Colruyt aan mogelijkheden, maar wel alles wat je nodig hebt in een goed uitgekozen selectie aan collecties. Van buggy’s tot kamertjes tot leuke eerste kruippakjes. We gaan resoluut voor merken die betaalbaar zijn maar de beste kwaliteit bieden, leuke designs hebben, heel erg origineel zijn en/of belang hechten aan het leefklimaat. En uiteraard alles geïnspireerd op mijn voorliefde voor Scandinavisch design!

Op de website kun je je trouwens nu al inschrijven, dan krijg je van ons een seintje als de webshop online gaat!

PS: wat Aline en Boris op deze foto’s doen vertel ik je in mijn volgende blog…!

Tot 16/10?

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...