643. 1 week KABINE!

1) een echt kabine armbandje, gekregen van de liefste schoonzus 2) Me, na een nachtje ARCK Sint-Niklaas en bijna ready voor een nieuwe architect meeting 3) Inspiratie en meetings in Utrecht! 4) Nobodinoz bezoeken op Maison et objet in Parijs 5) Mijn rots in de branding en partner in crime 6) onze brandguide by DIFT 7) die gele jas is echt overal 8) De raamstickers hangen er!!

1) leveranciers bezoeken 2) nog meer leveranciers bezoeken 3) mijn raamsticker! 4) Inspiratie en meetings in Rotterdam 5) Werfvergadering bij DIFT 6) Alinetje <3 7) Mooi toch he die invulboeken! 8) Mijn eerste pakjes opsturen!!

1) Onze eerste KABINE fotoshoot 2) Het moodboard voor de shop 3) Ons magazijn, in zijn beginstadium 4) Eerste pakje!! 5) Fien van Funky Monkey en Lori van Paperie, samen naar Parijs! 6) De BESTE architecten ooit! 7) Er is een plan!! 8) Nieuwe ontdekkingen op Maison et Object!

KABINE. De eerste week.

Ik heb het overleefd. De eerste week KABINE is een feit. Online weliswaar. De fysieke shop laat nog even op zich wachten. Sinds midden augustus sleutelde ik achter de schermen aan de invoer van alle producten. Uiteindelijk ben ik daarmee gestopt een paar dagen voor de lancering. Dat was een hels werk. Van ’s morgens tot ’s avonds verschool ik me achter mijn pc ergens diep in het excell landschap en geloof me dat is echt niet mijn favoriete omgeving. Enkele tranen en vele zuchten later kon KABINE eindelijk online.

Jullie reacties waren overweldigend. De dagen voor de lancering kon ik precies alleen nog maar twijfelen aan mezelf en wat ik aan het doen was. Jullie berichtjes, sms’jes en mailtjes staken me echt een hart onder de riem, ze gaven weer een reden aan deze hele onderneming. Een week later kijk ik positief terug op de afgelopen periode. Ik weet ondertussen weer helemaal waarom ik dit doe, wat ik er leuk aan vind. De kriebel is er weer. Godzijdank!

Nu is er weer ruimte om plannen te maken, vooruit te kijken, samenwerkingen op poten te zetten. En pakjes te maken. Ja! Pakjes maken! Mannekes, ik vind dat echt zo tof! Kaartjes schrijven, stickertjes plakken. YAY!

 

KANTINE? Meet Aline & Boris.

1) meetings met de architect en terwijl inspiratie opdoen! 2) Aline en haar hondje Sam, Lucet is er zot van! 3) KEET in Rotterdam, biggest inspiration ever! 4) GIRLPOWER 5) Aline & me, beurzen afschuimen 6) Meeting bij DIFT 7) Aline en haar Boris 8) Koffies slurpen!

Ik had trouwens vorige keer beloofd te vertellen wat Aline en Boris op de KABINE foto’s komen doen. Aline is sinds jaar en dag mijn vriendin. Eentje die me vroeger bier ging leren drinken (mislukt trouwens, ik bespaar jullie de details), met wie ik mijn eerste keer pukkelpop beleefde, waarmee ik ging surfen in Frankrijk en waarmee ik Gent af en toe onveilig maakte. Onze wegen kruisten en bleven dat doen en vandaag vinden ze elkaar opnieuw. Er moest en zou een brunchbar in KABINE komen, maar mijn kookkunsten, dat wil ik  jullie echt besparen, dus ging ik op zoek naar iemand die dat stukje van de zaak op zich kon nemen. Aline dus. En haar Boris. Zij vormen binnenkort samen KANTINE. En man, ik kijk daar zo naar uit!

Liefs,

E.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...