Bericht aan de mannelijke lezers: vandaag ffkes wat vrouwenzaken. ’t Gaat over productjes (wat echt al lang geleden is!) en crèmekes enzo. Ge kunt dus NU nog stoppen met lezen en ervoor kiezen de post van vandaag over te slaan. Laatste kans… Neen? Oké, lees dan maar mee, maar kom achteraf niet af met: “wat voor vrouwengezer was me da zeg.” ….

Zowat elke vrouw weet hoe belangrijk een goede dagcrème is. Ook ik. Eerlijk gezegd, kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ik heb een vrij droge huid en ben dan ook lang op zoek geweest naar een echt hydraterende crème. En ik heb hem dan nog gevonden ook!. Op aanraden van gastblogger Fien kocht ik een potteke Louis Widmer bij den apotheker. Yes! Ik wist meteen, dit is een blijver!

Louis Widmer heeft een uitgebreid productengamma in herkenbare verpakkingen. Al hun producten zijn er geparfumeerd (denk baby’s 🙂 ) en niet-geparfumeerd (voor de heel gevoelige zieltjes). De crème die ik gebruik (voor droge tot zeer droge huid) is bovendien zeer gemakkelijk uit te smeren en dringt snel in. Extra pluspunt is de kostprijs. Je telt 22 eurootjes neer voor een potje. Gemiddeld doe ik daar een dikke 2 maand mee. Voor ik kennismaakte met Louis gebruikte ik Aveda. Ook een aanrader maar de potjes zijn een stuk kleiner en kosten al snel 40 EUR per stuk.

Naast de dagcrème gebruik ik soms ook de oogcontour gel. Nog nen dikken aanrader! De gel is super licht en dringt snel in de huid. Kostprijs: ongeveer 20 EUR. Tip: bewaar de gel in de koelkast voor een extra aangenaam effect! Bye bye wallen!

Welke dagcrème gebruiken jullie? Hebben jullie aanraders?

Mannen (ja er zijn er zeker die het helemaal hebben gelezen), zo erg was deze post nu toch ook weer niet hé? 😉 

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...