Zomer! Ja echt, ’t is officieel sinds gisteren. De stortbuien, hagel en het onweer moet je maar even negeren. Het is dus zomer!

Al blijft de lente mijn favoriete seizoen, je kunt als mens ook niet tegen de zomer zijn! Het is een fantastisch seizoen voor vele dingen. Denk aan barbeques, terrasjes, reisjes, strand, zon, zee en congé payé. Maar ik hou ook enorm van de zomer om al het lekkers. Watermeloen! Perzik! Kersen! Aarbeien! Ik ben mega fan!

Ik heb enkele super lieve collega’s en werd de laatste dagen meermaals verrast met heel veel lekkers. Toegeven meestal zijn het pralines of wafeltjes of koekjes of ijs of… Maar heel af en toe mag het ook wat gezonder. Aarbeitjes uit eigen tuin, watermeloen, framboosjes! Collega’s u made my day! 🙂

Enjoy every summer feeling

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...