Onlangs ontdekte ik voor het eerst Forever 21. Ik had er al veel over gehoord, maar was er tot dan nog niet geraakt. Eerste indruk? OMG! Marteling!

De winkel kun je niet echt omschrijven als groot, eerder als gigantisch. Nie normaal. Ik ben al nie zo voor van die kanjers van winkels (denk Meir – Antwerpen), maar dit is echt geschift. De eerste keer ben ik dan ook gewoon door de winkel gewandeld, zo overweldigd was ik.


Later die dag ben ik teruggekeerd, al wat meer in shop-mood. Niet opgeven E.! Je kunt het! Zoveel kleuren, motiefjes, stofjes en modellekes heb ik echt nog maar weinig samen gezien. Voor een eeuwige twijfelaar als ik is zo’n winkel een echte beproeving. Maar uiteindelijk is het me wel gelukt. Uit het hele assortiment koos ik enkele stuks die ik echt leuk vond! Hoera, overwinning! 🙂 En geloof me dat was niet gemakkelijk, zeker omdat er ook (voor mij) veel brol in de rekken hangt.


Bij deze u weze gewaarschuwd, dit is geen winkel voor shoplosers. Enkel de echt doorgedreven en ervaren shopsters vinden hier hun baan. En voor de mannen: maken dat je weg komt als je vrouwlief Forever 21 hoort zeggen!

Liefs

E.

 

Turquoise rokje: € 17,95
Rokje met print: € 19,95
Statement necklace: € 10,90 
Oorbellen: € 2,90 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...