Thuis is mijn goede daad
Thuis is waar mijn fantasie bestaat
Thuis doe ik niet mee aan ‘t celibaat…

Thuis boek ik resultaat
Thuis vind ik mijn toeverlaat
Thuis kijk ik naar sesamstraat
Thuis doet mijn vrouw de vaat…

Thuis is waar mijn stella staat

Thuis is waar mijn camper gaat
Thuis is waar mijn biefstuk braadt
Thuis is waar mijn huis ook staat

Een thuis hebben. Het gevoel van ergens horen, het gevoel van geborgenheid, het gevoel van ergens nodig zijn. ’t Heeft niet altjid te maken met een hoop bakstenen op een lapje grond hoor. Een thuis creëer je. Een plek waar je helemaal op je gemak bent. Van de één heeft het te maken met een persoon of een dier, van de ander met een plek of een voorwerp. Wat het voor jou ook moge wezen, ik wens het iedereen van harte toe.

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...