ikea1 ikea2

Eventjes terug trok ik naar IKEA om alle spullen voor de dressing bij elkaar te gaan sprokkelen. Gelukkig wilde mijn mama me graag vergezellen. Toen we ’s morgens rond 9u vertrokken was het al bijna 25 graden. Een ideale dag dus voor een dagje shopping! 🙂

ikea3

Uiteindelijk zijn we halverwege de winkel moeten stoppen, want we reden elk met 2 karren en konden al de spullen niet meer vervoeren. Dus naar de kassa’s, lading 1 in de auto en opnieuw beginnen! We liepen die dag zo’n 7,5 uur in IKEA rond en ik liet dan nog eens pak met een kast in op mijn tenen vallen. Een ware uitputtingsslag. Gelukkig waren er de hotdogs, de brochettes met bearnaisesaus en de daim chocolaatjes! Ergens rond 6u reden we terug richting kust en mama en ik waren zo moe dat we de hele weg terug de slappe lach hadden. We tierden en gierden, wat zijn dat toch magische momenten.

Het in elkaar steken van alle meubelen en accessoires verliep verbazingwekkend snel en vlot. Ik had wel veel hulp van mijn ouders en het lief. Dus uiteindelijk heb ik een dressing. Ik heb ze zelf getekend, bijeen gezocht en in elkaar gestoken. Geweldig toch? Hoe ze er nu ziet, zie je binnen een weekje… 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...