dw1DW7
Wie een beetje volgt hier of op Instagram heeft al kunnen zien dat ik een nieuw horloge heb. Ik zag het exemplaartje al even op tal van blogs en profielen verschijnen en was helemaal weg van zijn eenvoudig design. Clean en simpel. Geen tralala of blingbling. Gewoon een mooi horloge.  Ik ben er dan ook echt super tevreden mee! Het leuke is dat ik ook jullie een klein cadeautje mag geven. Daniel Wellington schenkt alle Ergenstussenin lezers namelijk 15 % korting op de hele collectie. Dat wil zeggen dat dit horloge nog amper 135 EUR kost. Een mooie korting dus! Je geeft gewoon de code ‘elizas’ in op de website en klaar is kees! Let wel op de actie loopt af op 15 september!

Veel liefs en een fijne (werk)dag, 

E.

beelden: mydubio & unknow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...