HF_BLANC_2HF_BLANC_4HF_BLANC_5

Lastig word ik ervan wanneer ik een slaapkamer binnen stap waar spuglelijke en verleten lakens op bed liggen. Mensen staan er soms niet bij stil dat het bed een heel centrale plaats opeist in onze slaapkamers en bijgevolg kunnen lakens ook de hele sfeer van de kamer veranderen. Toch hoeven mooie lakens dat niet altijd heel erg duur te zijn. Er zijn veel leuke merken die mooie en kwalitatieve versies verkopen aan doenbare prijzen. Happy Friday bijvoorbeeld. Kennen jullie die al?

HF_BLANC_3hf_blanc_1

Happy Friday is een Spaans merk dat wel wat succes kent bij ons en in Nederland. Logisch ook, ze hebben super mooie producten aan een faire prijs die je bovendien nog eens eindeloos kunt combineren en heel snel thuis geleverd krijgt! Het merk deelt zichzelf op in 3 segmenten: Happy Friday dat staat voor super vrolijk en kleurrijk huishoudlinnen. Daarnaast bestaat er er ook de BLANC lijn, die een meer Scandinavische look en feel heeft en tenslotte moet je zeker ook Mr. Fox eens bekijken. Die laatste lijn biedt de mooiste lakens voor de kleine mensjes onder ons!

Het leuke vind ik dat je telkens ook een hele reeks kussenhoezen hebt die je eigenlijk bij elke set lakens kunt combineren. Ik ging aan de slag met de nieuwe BLANC collectie en ben echt tevreden over het resultaat. Wat denken jullie?
HF_BLANC7
P.S.: hou de blog zeker in de gaten want in de feestmaand december geef ik heel wat cadeautjes weg, waaronder ook een setje Happy Friday lakens!

Liefs,

E.

Beelden & styling: Eliza De Waele

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...