3imageedit_15_35382016331 Enkele weken terug was ik uitgenodigd om de nieuwe expo ‘Power of objects‘ te gaan bezoeken in het ING Art Center in Brussel. Een expo (georganiseerd door MAD Brussels en ING) waar men probeert een antwoord te formuleren op de vraag wat Belgisch design is.

Je loopt doorheen de tentoonstelling van designer naar designer. Overal worden de meest iconische stukken getoond die de Belgische designscène op de kaart hebben geplaatst. Leuk is dat men ook overal rentabiliteit van elk object onder de loep neemt. Was het ontwerp winstgevend? Hoeveel stuks werden ervan verkocht,…? Want het is lang niet altijd zo dat een iconisch ontwerp altijd hoge winstmarges haalt.

Doorgaans ben ik niet zo’n museum madam, maar dit vond ik toch wel bijzonder. Deels door het onderwerp van de tentoonstelling en deels door de interactieve shop op de benedenverdieping. Men creëerde namelijk een shop waar veel van de spullen van de designers ook te koop zijn. De plek werd opgevat als ‘de kluis van de expo’ en zag er echt super leuk uit.

Tenslotte heb ik ook voor jullie goed nieuws. Ik mag namelijk 5 duotickets cadeau doen! Dus trek je binnenkort een dagje naar Brussel, dan is dit een echte aanrader. Al was het maar op het prachtige ING Art Center aan de kunstberg eens te bezoeken. Een knap staaltje architectuur!

Voor deze wedstrijd geldt de regel: first come, first serve. De eerste 5 lezers die me een mailtje sturen op eliza@www.ergenstussenin.be krijgen dus een duoticket! Toi, toi, toi!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...