verlichting_ergenstussenin5verlichting_ergentussenin6

Neen ik ben niet zwanger! Laten we even duidelijk zijn bij aanvang van deze nieuwe categorie. Vorig weekend hebben het lief en ik een heel weekend gebabysit, allemaal heel leuk, maar af en toe een weekend kinderen in huis is nu meer dan genoeg. Waarom dan de kids categorie? Omdat jullie het vroegen! REMEMBER? 🙂

Eventjes terug vroeg ik jullie wat jullie hier graag meer zouden zien verschijnen en kids interieur was daar één van. Dus dan maar de koe bij de horens vatten en daar werk van maken. Daarnaast kwam ik op pinterest de laatste tijd echt super veel schattige kinderlampjes tegen. Twee vliegen in één klap dus!

kinderverlichting_ergenstussenin kinderverlichting_ergenstussenin2 verlichting_ergenstussenin3

Bij het selecteren van de beelden probeerde ik wel rekening te houden met de stijl van de blog, want kids interieur is één iets, maar een kleurboek is toch nog iets anders hé! 🙂 Welke stijl vinden jullie leuk? Hebben jullie een van de lampjes in huis? Of wil je één van de bovenstaande al lang aanschaffen? Laat me dan zeker eens weten welke. Ik vind het altijd fijn te horen wat jullie leuk vinden en hoe jullie bepaalde items in huis gebruiken!

1) mr. maria // 2) ferm living // 3) goodnight light // 4) lapin & me 5) ikea // 6) studio snow puppe // 7) lapin & me // 8) anglepoise // 9) muuto // 10) friends with you // 11) studio snow puppe
Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...