collage1collage3 collage2collage9collage10collage6
Dit weekend was echt een gezellig thuis weekend. Wat kan ik daar toch van genieten. Zeker nu, met die mooie dennenboom in huis. Soep maken, series kijken, schrijven,… Tussenin pakte ik ook mijn kerstcadeautjes in. Ik probeer het elk jaar helemaal zelf te doen. Gewoon omdat ik dat fijn vind. Als ik dan na afloop al mijn pakjes onder de boom zie blinken ben ik eigenlijk best wel trots.

Hoe pak ik dat nu aan? Ik probeer altijd te werken met een eenvoudig papiertje. Wit of dat licht bruinachtig of iets met een heel sober motiefje. Dat laat je toe om helemaal wild te gaan met lintjes en strikjes. Als je papier al heel erg druk is, lijkt alles snel slordig.

collage5collage11
Ik probeer ook al op voorhand inpak-accessoires te verzamelen. Tijdens de pakjesjacht wat leuke lintjes te verzamelen is een ideaal moment. Elke deco winkel heeft er dan wel een aanbod in. Uit verschillende materialen en in verschillende kleuren. Ik vind het ook gemakkelijk om pakjes af te werken met een stickertje. Eentje met een persoonlijke boodschap of deze; waar je de naam of iets anders kunt opschrijven.

collage8collage12
Afwerken doe ik met een beetje groen of zelfs een fotootje. Een blaadje klimop uit de tuin of een takje van de kerstboom en je cadeautje oogt onmiddellijk heel erg leuk.

Hoe gaan jullie te werk bij het inpakken van de kerstbuit? Hebben jullie tips? Wat gebruiken jullie precies! Laat gerust een fotootje achter op de facebookpagina! Ik ben benieuwd!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...