Picollage kleur 2

De eerste maand van het nieuwe jaar tikt stilletjes weg. Na alle drukte blijft de stilte over. Ook hier was het even wat rustiger. Na alle kerstdrukte in december had ik dat even nodig. Ondertussen heb ik niet stil gezeten en heb ik enkele leuke projectjes voor jullie klaar staan. So keep posted!

 

Collage trendkleur 1

Vandaag maakte ik nog eens wat moodboards. Ook alweer even geleden. De beelden sprokkelde ik op Pinterest. De nieuwe trendkleur voor 2015 ‘Marsala’ inspireerde me. Ik vind het best een mooie kleur, al was het geen liefde op het eerste gezicht. Ik moest er even aan wennen. Maar als je de kleur juist combineert met zacht grijs en warm wit bijvoorbeeld komt ze echt goed tot zijn recht. Wat vinden jullie van de kleur? Iets voor tegen de muur? Of eerder voor accessoires? Let me now!

 

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...