kidsknuffels1kidsknuffels4 kidsknuffels5kidsknuffels2kidsknuffles6 kidsknuffels7Tegenwoordig zie ik zo vaak knuffels opduiken. Op blogs, op webshops, op Pinterest. Ze zijn overal en ze zijn vooral zo leuk! Ik selecteerde voor jullie vandaag mijn favorieten. Wat vinden jullie van deze exemplaartjes?

Je vind de knuffels in de collecties van de grote klassiekers als Ferm Living en OYOY, maar ook op Etsy vind je heel wat (meestal handgemaakte) knapperds. De knuffels koop je rechtstreeks, maar ook webshops als BLISS en Wolf en Wolkje.

Niet allen de knuffel, maar hele webshops en blogs over en voor kids worden echte hypes in 2015. En als die zoveel moois brengen kunnen we dat alleen maar toejuichen natuurlijk!

1) OYOY // 2) Noodoll via &SUUS // 3) Virginie Jolie // 4) Donna Wilson // 5) OYOY // 6) OYOY // 7) Ferm Living // 8) Noodoll // 9) Virginie Jolie

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...