collage

Verlichting. Ik schreef er hier al verschillende posts over, het is dan ook geen gemakkelijke klus om uit te dokteren wat waar het best tot zijn recht zou komen. Enkele lezeressen vroegen wat hulp bij het uitzoeken van hanglampen. En als ze dat zo lief vragen, dan kan ik dat natuurlijk niet weigeren. Vandaag dus een portie inspiratie! Als ik bedenk welke hang-armaturen wij in huis hebben zijn dat er eigenlijk niet heel veel en degene die we hebben zijn allemaal in dezelfde stijl. We kozen voor vintage-industrieel en vonden ons ding bij Depot09 in Gent. Dit soort lampen zie je tegenwoordig steeds meer opduiken en ik ben nog steeds heel erg blij met mijn keuze.

Koper is ook een trend die niet meer weg te denken is binnen de verlichtingswereld. Als het van mij had afgehangen dan hing ons huis er vol mee, maar het lief stelde zijn veto. Een relatie is geven en nemen hé! 🙂 Een beetje in dezelfde lijn zijn de lampen uit glas en smeedijzer. Ook die zijn tegenwoordig helemaal hot. Vaak vallen ze vrij duur uit, maar ben naar zoiets op zoek breng dan zeker eens een bezoekje aan ’t Glashuys in Antwerpen, daar vind je vaak ook iets betaalbare exemplaartjes!

Daarnaast hebben webshops als fonQ.nl en De Interieurcollectie ook een heel uitgebreid assortiment. Als je daar je ding niet vindt dan ben je echt op zoek naar het onmogelijke denk ik 🙂

 
1) Depot09  // 2) Hübsch // 3) Depot09 // 4) Hübsch // 5) Secto // 6) Bloomingville // 7) Hübsch // 8) Normann Copenhagen// 9) IKEA // 10) Bloomingville   // 11) Studio Snowpuppe // 12) &Tradition // 13) Alexander & Pearl // 14) HEM // 15) Secto // 16) House Doctor

Hopelijk heb ik jullie hier al mee op weg geholpen dames! Laat me zeker weten wat het uiteindelijk geworden is!

Liefs,
E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...