rbcollage1rbcollage6rbcollage3

Dat ik een zwak heb voor betaalbaar design steek ik niet onder stoelen of banken als dat design dan nog eens Belgisch is dan kan ik niet anders dan fan zijn. Liefde op het eerste zicht was het eigenlijk met dit ‘home wear’ merk van ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau. Haar mooie grafische prints in heerlijke pastelkleurtjes maken me instant vrolijk

Toen ik ons huis wat meer ‘zomerproof’ wilde maken dacht ik dan ook onmiddellijk aan haar. Ik schafte me 2 leuke kussens, een keukenhanddoekje en een serveerblad aan. Het mosterdgeel en pastelroze brengen de zon direct naar binnen. Ongelofelijk wat een klein beetje kleur kan doen hé?

rbcollage2rbcollagekopie7

Naast textiel kun je bij Roomblush ook heel erg leuk behangpapier, toffe muurdeco, opbergmanden en plaids scoren. Het leuke is dat elke print in bijna alle producten terug komt, zo kun je als heel mooi bij elkaar matchen. De hele collectie vind je online, maar ondertussen ook bij een groot aantal dealers.

Kende jij Roomblush al? Wat vind jij van de collectie? Wat zou je zelf zeker in huis willen halen?

Veel liefs,

Eliza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...