collagehzh1collagehzh6collage1

 

Feest! Vorige week was ik uitgenodigd op de opening van een nieuw interieuradresje in ons land! In Gent ging vorig weekend ‘huiszwaluw home’ open. De naam klinkt je waarschijnlijk vrij bekend in de oren, dat kan ook bijna niet anders, sinds enkele jaren is de eerste winkel in de Hoogpoort namelijk een gevestigde waarde op vlak van Scandinavisch moois voor je huis. Van leuke hebbedingetjes, tot verlichting en van kleimeubilair tot vrolijk porselein. Je vindt het er allemaal. De winkel is wel aan de kleine kant en er was ook de ambitie om het pad van Scandinavische meubelen te bewandelen. Eén plus één is nog altijd twee. Dus vanaf vandaag vind je een tweede winkel aan het gezellige Onderbergen in dezelfde stad.

 

collagehzh7

 

Huiszwaluw home wil een plek zijn waar betaalbare designmeubels zich thuis voelen. Daar kan ik alleen maar heel tevreden om zijn, want dat is een beetje mijn dada geworden! Het aanbod van Huiszwaluw Home bestaat uit een collectie meubels voor binnen en buiten met een Scandinavische look en feel. Kortom, een nieuw adres waar je originele basisstukken vindt voor je interieur.

Vertrouwde merken worden aangevuld met een flink aantal nieuwe collecties. Denk aan gevestigde namen zoals Ercol en Menu, maar ook aan verrassende Deense merken die nieuw zijn in België, zoals Norr11 en Woud. Vooral deze laatste was voor mij echt een ontdekking. De collectie van Woud is nu nog eerder beperkt, maar wordt binnenkort sterk uitgebreid. Ik ben alvast helemaal weg van deze rekjes!

 

collagehzh3collage2collagehzh2 collagehzh8

 

Heb je geen nood meer aan meubelen, dan geef ik je bij deze nog een andere reden om eens langs te gaan. Je vindt er namelijk ook een hele collectie aan kamerplanten. Van cactussen tot vetplanten, stuk voor stuk pinterest-waardig! 🙂

Huizwaluw Home is open elke dag van 10u30 tot 18u00 en vind je op Onderbergen 51 in Gent.

Liefs,

Eliza

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...