collage9collage1collage4collage3

Ik ga graag naar de wellness of dat nu met het lief, mijn mama of wat vriendinnen is, ik geniet er elke keer heel erg van. De wereld even uitzetten en gewoon ontspannen. Een beetje zwemmen, genieten van zalige warmte, een beetje relaxen in een lekkere zetel. Het enige wat ik soms moeilijk vind is de juiste welnness uitzoeken. Wat ik belangrijk vind is dat je buiten kan, dat er een zwembad of jacuzzi is en uiteraard mag een knap interieur niet ontbreken. Meestal eindigt dat in uren scrollen op het net tot ik iets vindt die aan die normen voldoet. Frustrerend!

Gelukkig ontdekte ik een tijdje terug een super handige website die die zoektocht een beetje in jouw plaats doet! Relaxy.be beschikt of er een ruim aanbod wellnesscentra, beautyfarms, … die stuk voor stuk topkwaliteit bieden. Je kunt er selecteren welke zaken je belangrijk vindt of in welke regio je op pad wil en hup: Relaxy maakt een selectie voor je. Geweldig vind ik het!

 

collage2collage5collage8collage7

 

Zo zocht en vond ik onlangs een nieuw juweeltje. Ik was er zo van onder de indruk dat ik het hier echt moést delen. De mooie wellness VIHTA vind je in Dilbeek in een strakke nieuwbouw. Zo goed als de hele wellness werd opgetrokken in beton. Het ruwe materiaal wordt afgewisseld met wit en donkere grijstinten en vooral heel veel licht. Prachtig.

VIHTA wordt uitgebaat door Martine en haar man. En wat doet Martine dat goed. Vanaf de eerste seconde voelde ik de stress van mijn schouders glijden, Martine straalt gewoon rust uit. Naast een de sympathieke madam en de geweldige architectuur vind je er ook een zwembad met jetstream en bubbels, een sauna, stoombad, regendouches, relax met open haard en je kunt ook op het terras wat zonnen als je dat wil.

Extra plus zijn de badproducten die de zaak aanbiedt. Niet alleen vind ik de verpakking geweldig (foto hierboven), ook de geuren zijn echt om even helemaal weg te dromen.

 

collage6collage10

 

Je ziet het, één en al lof over deze ontdekking. Ik kon dan ook echt geen enkel minpuntje bedenken (en ik heb geprobeerd!). Heb je binnenkort dus nood aan een meisjesdag of wil je er met lief nog eens op uit? Dan kan ik jullie VIHTA alleen maar 100% aanraden. Geniet van alle faciliteiten en installeer u daarna met een zalig glaasje rosé in de ligzetel! Ik keer hier zeker terug!

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...