indianinspoindiancollage3indiancollage7


Wie even verslaafd is aan Pinterest en Instagram als ik heeft het waarschijnlijk ook al opgemerkt; alles wat een link heeft met indianen is hot in kids-land. Van een tipi in de living tot pijlpatronen tegen de muur. Alles kan!

Misschien niet helemaal logisch, maar ergens vind ik deze trend vooral heel leuk voor meisjes. Stoere meisjes die niet zo aan barbie en snoepjesroze zijn vinden binnen dit thema zeker hun gading. Het mooist komt alles tot zijn recht gecombineerd met pastelkleuren als oudroze, groenachtige grijstinten en wit. De veren op het hoofd van de panda hieronder geven een mooi idee van het kleurpalet.

 

collageindian2collageindian5collageindian6

De prints van Minimel passen geweldig mooi binnen het thema, maar ook op Etsy en bij merken als Ferm Living zie je steeds meer indiaan geïnspireerde elementen opduiken. Trouwens niet alleen de interieurwereld dweept met deze trend, ook op in de kids mode zie je ze overal in campagnes terug komen. En jullie, lieve mama’s (in spé) is dit een thema die jullie zouden overwegen voor je kleintje?

1) kids on the moon // 2) my scandinavian home // 3) Inky Huckster on Etsly // 4) Pinterest // 5) &SUUS // 6) redshirtprinting // 7) Nobodinoz via Paul et Paula // 8) Minimel // 9) Fermliving // 10) Captain and the gipsy kid // 11) heju.fr // 12) hibou home

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...