collageydee1 collageydee2 collageydee3 collageydee4 collageydee5 collageydee6

Vorige week schreef ik hier over de nieuwe Huiszwaluw shop. Toen het lief en ik op de avond van die opening nog even door de straat kuierden botsten we op nog een nieuwe interieurshop. Niet alleen Huiszwaluw opende een tweede winkel, ook Ydee kan in Gent een tweede pareltje op haar palmares zetten. Met de twee nieuwe shops op slechts enkele meters van elkaar wordt de Onderbergen stilaan het nieuwe designmekka in de buffalostad.

Grappig is dat beide winkels zowat het omgekeerde deden. Huiszwaluw startte met een accessoireshop en opende nu een winkel met vooral meubilair. Ydee had eerst de meubelwinkel en opent nu een shop met kleiner gerief. Op die manier vullen beide winkels elkaar op de nieuwe locatie ook echt aan.

De nieuwe Ydee Gent is niet heel groot, maar heeft echt pakken charme en vooral echt heel veel leuke spulletjes. Denk aan de STRING systemen, Kinfolk magazines, unieke Kan/o kussens en heel veel andere hebbedingetjes!

Bij een volgend bezoek aan Gent dus zeker een bezoekje brengen aan de Onderbergen. De moeite waard!

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...