collageinvasie5collageinvasie1collageinvasie4 collageinvasie7

 

Je had er waarschijnlijk wel al van gehoord, dit jaar mag De Invasie 5 kaarsjes uitblazen! Het platform dat opkomend designtalent wil promoten wilde dit jaar dan ook met iets speciaals uitpakken. Daarom sloegen ze de handen in elkaar met het Designmuseum van Gent voor een tentoonstelling om u tegen te zeggen. Van mei tot september is het beste te zien van 5 jaar opkomend designtalent en hun Belgische inspiratiebronnen.

Je vindt er onder andere werk van ZAAG., Simon Saelaert, Moupila, Filip Janssens en heel wat andere getalenteerde ontwerpers. Stuk voor stuk goed uitgedachte producten, puur vakmanschap. Daarnaast loopt in het museum momenteel ook  “Van Vlinders en Mieren“, een expo over de iconische, jarige vlinderstoel van Arne Jacobsen (ter ere van de 60e verjaardag van de stoel). Heel veel moois dus in Gent voor de moment. En de blog zou de blog niet zijn als we enkelen onder jullie gelukkig mogen maken. Vijf lezers maken kans op een duoticket en een, door de robot gesigneerde, catalogus (ik ben jaloers!)!

 

 

collageinvasie2collageinvasie3

Maar hoe kun je deze megafantatischecoole prijs nu winnen?
Naar goede gewoonte maken we dat bij ergenstussenin niet al te ingewikkeld. Laat op hieronder een bericht na en vertel me van wanneer tot wanneer (precieze data!) je “De Invasie toont” kunt gaan bezoeken?

De winnaars maak ik komende vrijdag bekend! Succes! #toitoitoi

Liefs,

E.

 

Beelden: DIFT & Filip Janssens & Tina Peirlinck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...