kraan1 kraan2kraan4kraan5kraan6kraan3Vele mensen vragen me vaak naar mijn badkamer. En eerlijk gezegd ben ik er ook helemaal tevreden mee. Ze is absoluut niet groot, maar ze is functioneel en mooi. Ze is opgetrokken in zwart en wit en alle tinten daartussen en dat brengt rust en sereniteit. Welgekome zaken in een badkamer als je ’t mij vraagt. De kranen spelen hierin ook een grote rol. Ik wilde (zoals meestal) iets anders dan anders. Geen gewone gechromeerd exemplaar, maar iets dat in het thema paste. Liefst zwart.

Gelukkig hebben heel wat merken tegenwoordig heel wat originele kranen in hun collectie en niet alleen de duurdere merken hoor! Zelfs Ikea heeft zwarte stuks! Vandaag daarom een beetje kranenwerk voor jullie. Welke vinden jullie de mooiste?

Liefs,

E.

beelden: via pinterest (druk op de afbeelding voor de links)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...