jackholz1jackholz2jackholz4PicMonkey Collage

Velen van jullie die me ook op Instagram volgen zullen weten dat ik een ‘nature nerd’ ben. Ik heb een zwak voor de natuur en alles wat die mij te bieden heeft. Ik eet graag buiten, ik sport graag buiten, ik leef gewoon graag buiten. Vandaar ook dat ik altijd een voorkeur zal hebben voor natuurlijke kleuren en materialen. Ruw beton of warm hout bijvoorbeeld. Toeval wil dat een vriend van mij diezelfde passie deelt. Hij stoorde zich aan het feit dat veeldesigners de materie waarmee ze werken aanpassen aan hun ontwerp. ‘Waarom doen we dat niet gewoon omgekeerd?’ dacht hij. En gelijk heeft hij! De natuur schenkt ons zo’n mooie producten dat het net datgene is dat je kan inspireren. Zo ontstond ook Jack Holz.

 

jackholz5jackholz6

 

Jack Holz is een nieuw en jong meubelmerk dat de perfecte kruisbestuiving wil zijn tussen natuur en interieur, tussen hout, staal, ecologie en design. De Jack in het verhaal is dus die vriend van mij. Iemand die opgroeide tussen het hout in zijn vader’s atelier en zo zijn passie ontwikkelde. Op zijn site vind je ondertussen de eerste ontwerpen terug, laten we hopen dat er nog velen zullen volgen. Tof is dat je ook je eigen meubel kunt laten ontwikkelen. Geen standaard massaproductie, maar unieke stukken dus! Ik supporter alvast een beetje langs de zijlijn: ‘go Jack, go Jack,…’ 🙂

 

jackholz3

 

Je vindt hem trouwens hier op Instagram.

Liefs,
E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...