watt1watt2 watt3watt11watt15watt12watt10

Wie me op instagram volgt had het waarschijnlijk al gezien. Ik was deze week jarig en dat vierden het lief en ik met een verblijf in het gloednieuwe WATT in Gent. WATT is een nieuw en zot project van de mannen van DIFT en Revive. En wat is dat weer geslaagd. In voormalige kantoorgebouwen aan de Nieuwe Wandeling bracht men onder meer een cocktailbar (by Jiggers), plantenwinkel, koffieshop (by Charlene Debuysere), interieurwinkel (by Espoo) en een gallerij samen. Als kers op de taart werd de hoogste verdieping ingericht tot een appartement propvol design! Deze laatste is maar liefst 270m² groot en heeft vier slaapkamers. Je kunt het huren via Airbnb en dat viel niet in dovemans oren, tot december is het meeste al volgeboekt!

watt9watt16watt8watt14watt6

Het lief en ik hadden het hele appartement voor ons alleen en kiezen waar we zouden slapen werd dan ook geen gemakkelijke klus. We kozen uiteindelijk voor de grootste kamer (die met de planten). Die had voor mij ook een van de mooiste zichten over Gent. Niets dan liefde! Ik heb dat niet vaak maar ik zou er echt wel kunnen wonen, alles voelde super huiselijk aan. Topper!

watt13watt4
Het werd echt een zalig verblijf, want naast slapen bij WATT en cocktails zuipen bij Pony, gingen we ook ontbijten bij de superette en eten bij chix. Stuk voor stuk aanraders!!

Wie binnenkort nog eens in Gent is (voor de BIS beurs misschien? 😉 ), je weet dus WATT je te doen staat!

Liefs,

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...