giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin7giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin2 giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin3 giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin5 giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin6

Vandaag, op de rand van het laatste weekend voor de kerstvakantie, wil ik jullie graag nog een übergezellige pop-up voorstellen. Zoals ik eerder al schreef is de kerstperiode ook de pop-up periode bij uitstek! De tijdelijke shop die ik vandaag aan je wil voorstellen is niet alleen super gezellig, ze biedt ook super veel leuke workshops aan. Maak kennis met Gift box Gent!

Liesbeth van Wander & Co en Carole van Gaspard sloegen de handen in elkaar en creëerde the place to be voor kerstshopping in de buffalostad. Wander & Co biedt vooral hippe interieuraccesoires aan, Gaspard is een webshop voor Nordic kids stuff. Kun je je voorstellen hoe te gek beiden er samen uitzien in een shop?

giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin9
En ik zei het al er zijn ook workshops. Misschien wel hét tofste aan deze pop-up. Hieronder een klein overzichtje van wat nog op de planning staat:

  • 23/12 Creatief knutselen met Elfi van Glam at Heart!
  • 30/12 – Nailart by Elfi van Glam at Heart!
  • 14/12 – Illustratie workshop by Eva Mouton!
  • 27/12 – workshop feest make-up by Sabine Peeters! (toppertje!)
  • 20/12 – workshop piñatas maken by Confettilab!
  • 22/12 – breiworkshop by Jessie Coppens!
  • 16/12 – workshop bloemkronen maken by FLVVR

giftboxgent-kellysteenladt-ergenstussenin8

Stuk voor stuk mega vette workshops als je het mij vraagt. Daarom is ook ‘snel inschrijven’ de boodschap, want ik vrees dat alles snel volzet zal zijn. Meer info over de shop en de de workshops vind je op de facebookpagina.

Btw, hoe gaaf zijn die foto’s van Kelly toch weer?!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...