626. Citymarble van CaseCompany!

 

Voor mijn eerste moederdag kreeg ik van het lief een nieuwe Iphone cadeau! En niet zomaar, neen met heel speciale boodschap. Hij vond het namelijk zo triest dat mijn oude Iphone zo weinig geheugen had en ik altijd liep te jammeren over het feit dat ik constant foto’s van Lucet moest verwijderen. Dus: nieuwe Iphone met heel veel geheugen klaar voor een overdosis babyfoto’s en -filmpjes. Feest! Maar wie mij kent weet ook dat een Iphone zonder hoesje geen strak plan is. Dus ik bestelde er eentje bij CaseCompany. Roze en streepjes. Topcombo. Kort daarna vroeg CaseCompany of ik hun nieuwe hoesjes niet eens wilde uitproberen. Met Citymarble maak je een hoesje waarop je een plattegrond kan laten printen. Die van je eigen stad of de stad waar je ooit naartoe wil bijvoorbeeld. Geweldig toch?

Ik maakte er eentje van mijn eigen gemeente en de zee erop. Zo tref ik twee van mijn lievelingsplaatsen in 1 hoesje! Leuk hé? Nog leuker is dat ik er ook eentje mag weggeven! Zo kan ook jij je favoriete stad altijd met je meenemen. Als je een hoesje zoals dit wil winnen vertel me dan hieronder welke stad je zou kiezen en waarom! Veel succes!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...