Omdat ik aperitieven heel gezellig vind, vandaag nen dranktip! 😉 Roomer. Voor mij niet nieuw, maar een heel gewoon gegeven. Tot ik overlaatst nog eens op hun website terecht kwam en me weer realiseerde hoe niet-gewoon die mannen zijn.

Jeroen & Maarten Michels, de twee briljanten achter dit vlierbloesemaperitief, produceren met een grote zorg voor mens, mileu en kwaliteit. Hun doel is duurzame ontwikkeling in het dagelijkse leven toe te passen. Hiervoor vielen ze dan ook al in de prijzen! Zelf vinden ze Roomer een “nieuwbollig” merk: ze willen aantonen dat een artisanaal en duurzaam invoegbedrijf (dat oa. kansarmen tewerkstelt) ook heel verleidelijk kan zijn.

Maar wat is het nu precies? Roomer is een super lekker en bovendien op en top Gents aperitief. Niet alleen lekker, maar ook mooi! Leuke bolle flessen met kleine bloesems erin, originele verpakkingen en toffe glazen. Roomer heeft het allemaal. Met de zomer die er zit aan te komen – heb ik gefixt – is  dit drankje zeker het proberen waard! Je kunt het gewoon puur drinken, maar ik combineer het graag met cava. Hebben jullie goeie apero-tips? Deel ze zeker hieronder!!

‘ Het is verandering, continue verandering, onvermijdelijke verandering, welke de dominante factor is in de hedendaagse samenleving. Men kan niet langer een zinnig besluit nemen zonder in overweging te nemen niet zozeer hoe de wereld nu is, maar hoe ze er morgen zal zijn… Dit betekent vervolgens, dat onze staatsmannen, zakenmensen, iedereen, een Science-fiction-achtige manier van denken moet hanteren.’ Isaac Asimov via Roomer

Liefs
E.

Roomer is verkrijgbaar in tal van horecazaken, de adressenlijst vind je op hun website terug. Zelf Roomer kopen of nog beter cadeau doen? Roomer is verkrijgbaar in hun shop in de Krevelstraat nummertje 3 in Gent of via hun webstek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...