high-end-neutral

Ik ben verliefd. Op een blog dan nog wel. Een blog die niet de mijne is. Maakt dat nu mee zeg! Onlangs ontdekte ik het pareltje van Breanna Rose. Deze schone kent haar roots in Minneapolis en is grafisch ontwerper. En man, dat ze iets van ontwerpen kent daar is haar blog het levende bewijs van.

neutral-pop
Ze heeft een leuk logo en gebruikt een vast kleurenschema dat bestaat uit super vrolijke snoepkleurtjes. Ook haar facebookpagina werd volledig aangepast aan de layout van haar blog. Clean, vrolijk en vrouwelijk.
blog-bling
3 redenen om deze blog te volgen:

1. Schitterende moodboards
2. Een echte inspiratiebron
3. Posts over hoe je als blogger zelf aan de slag kunt (bv.: om je facebookpagina te personaliseren!)

logo

Neem zeker een kijkje!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...