1index

“At House Doctor, we help you to find just the right remedy for your home. Regardless of the patient’s condition, we have just the right remedy for creating a unique and personal style for your home.”


Ik ben echt VOLLEDIG in de wolken met mijn laatste ontdekking. Ken jij House Doctor al? Wel, het is een Deens familie bedrijf gerund door Rikke, Klaus en Gitte. 3 Broers- en zussen met een passie voor interieur. En man, na het bestuderen (lees: kwijlen) van (/op) hun website kan ik alleen maar blij zijn om die passie van hen. De stijl van House Doctor is echt volledig mijn ding. Ik vond niet 1 of 2 spulletjes best leuk. Ik wil het gewoon allemaal. Hierboven selecteerde ik enkele van mijn favorieten. Zoals je kunt zien weer heel wat zwart en wit, een snuifje typo en simpel, clean design. I’m in love!

Bij House Doctor werkt men enkel met dealers, geen eigen webshop dus. Gelukkig, ben ik al zo goed geweest enkele van de Belgische verdelers voor jullie te selecteren. Laat me zeker eens weten wat jullie hebben kunnen bemachtigen uit het assortiment!

Shops:

Screen shot 2013-06-06 at 09.33.57

Webshops:

Screen shot 2013-06-06 at 09.34.17

kærligt

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...